AdScope

Versenytársfigyelés: Mit, hol és hogyan hirdetnek versenytársai?

Nem kell, hogy Ön vagy munkatársai vadásszanak a médiában a versenytársak hirdetései után. Reklámfigyelő szolgáltatásunk, az AdScope, naprakész információt nyújt bármely hirdető, márka vagy piaci szegmens reklámjairól. Segítségével követni és elemezni tudja az új hirdetéseket és szponzorációs megjelenéseket, akár hirdető, márka, termék vagy piaci terület szerint. Az adatokból az is kiderül, hogy a márkák milyen üzenetekkel célozták meg a fogyasztókat.

A Kantar Hungary AdScope szolgáltatása naponta frissül az új reklámokkal.

Figyelt médiatípusok: televízió, rádió, nyomtatott napilapok és magazinok, Out-of-Home, online.

adscope mediums

AdScope Alert

Naprakész információ a konkurensek reklámjairól.

Ha valamelyik versenytársa új kampányt indít vagy új kreatívval jelentkezik az általunk figyelt médiatípusokban, mi elküldjük a szóban forgó hirdetéseket. A kampányokról napi vagy heti értesítés, összefoglaló kérhető.

Az AdScope Alert egyedi előfizetéssel elérhető szolgáltatás, melyben a követni kívánt piaci szegmensek, hirdetők és márkák köre rugalmasan alakítható. Az e-mailben küldött értesítésekben láthatóak az új megjelenések adatai és interaktív link segítségével elérhető a hirdetések másolata.

Egyedi árajánlatunkat kérje kollegáinktól!

EMAIL KÜLDÉS

AdScope Lite

Könnyen kezelhető webes felület a versenytársak hirdetéseiről.

Az AdScope Lite egy böngészőn keresztül elérhető másolatgyűjtemény. Azoknak ajánljuk, akik egy helyen szeretnék látni, rendszerezni versenytársaik aktuális és előző évi hirdetéseit. AdScope Alert kiegészítéseként szolgál. A kreatívok könnyen áttekinthető, táblázatos formában jelennek meg, változók szerint szűrhetők, csoportosíthatók és megtekinthetők.

Egyedi árajánlatunkat kérje kollegáinktól!

EMAIL KÜLDÉS

AdScope Pro

Professzionális szoftver teljes hozzáféréssel.

Az AdScope Pro reklámfigyelő szolgáltatásunk univerzális szoftvere, mely teljes körű hozzáférést tesz lehetővé. Sokoldalú, professzionális eszköz, egyszerű kezelőfelülettel. Segítségével gyorsan és könnyen megtalálható egy kreatív, hiszen a lekérdezések eredménye könnyen áttekinthető és szortírozható, képes és szöveges formában egyaránt elmenthető. Lehet keresni médiatípus, piaci szegmens, hirdető, márka, első megjelenés ideje, vagy ezek bármilyen kombinációja szerint. A szoftver mindenkori új hirdetésekkel naponta frissül.

Egyedi árajánlatunkat kérje kollegáinktól!

EMAIL KÜLDÉS